Jejak Ridwan Kamil

dari Bandung, untuk Indonesia, menginspirasi Dunia

Biografi dan Profil Lengkap Ridwan Kamil

Bila ingin baca/download biografi dan profil lengkap Ridwan Kamil bisa coba link http://issuu.com/rkbdg/docs/profile_ridwan_kamil/1

baca juga:

3 comments on “Biografi dan Profil Lengkap Ridwan Kamil

  1. Aang
    April 13, 2013

    Sim kuring percanten pisan ka RK tina sagala rupina. RK calon nu pangunggulna. Mung hiji hanjakalna, HANJAKAL DICALONKEUN KU PARPOL, coba upami ti independent, asa langkung reugreug.
    Tapi, SIM KURING PASTI MILIH RK, SANES LANTARAN PARPOLNA.
    Didoakeun pisan sing lungsur langsar waktu Pilkada, komo deui saparantosna kenging. Mugia amanah ditebihkeun tina sifat hianat nu nguciwakeun masyarakat & kota Bandung, teureuh Sunda, kulawarga & indung bapa.
    Prung Bismillah, Allah SWT pasti nangtayungan & ngaijabah nu niat suci hade ikhlas seja ngabdi miara ngamumule ciptaan Nu Maha Agung.

    • rudi wijaya
      May 13, 2013

      Kembalikan citra kota kembang bandung…yang menurut doel sumbang sekarang sudah jadi kota kambing…..

    • Tb.Koko Asmara
      July 3, 2013

      Heheheheheehe, aaaah masaaaaa’… iya..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: